facebook
^A lap tetejére

 • 1 Üdvözöljük a matracdiscont honlapján.
  Itt megtalálhatja hálószobája berendezéseit! Tekintse meg termékeinket!
 • 2 Matracdiscont
  A Matracdiscont néven nyílt üzletünk azzal a céllal nyílt meg, hogy egy olyan árucsoport termékeit forgalmazza, mely nélkülözhetetlen mindennapjainkban.
 • 3 Életünk mintegy 1/3 -át a hálószobánkban töltjük!
  Matracok, ágykeretetek, ágyak, kanapék, ágyneműgarnitúrák, huzatok, melyek a kényelmes, nyugodt pihenés biztosítják egy munkával teli nap után, szem előtt tartva azt a fontos tényt, hogy életünk mintegy 1/3 -át a hálószobánkban töltjük.
 • 4 Gondolja meg!
  Gondoljunk csak bele abba, hogy optimális esetben naponta mintegy 8 órát töltünk alvással, pihenéssel.
 • 5 MINDEZEK DISZKONT ÁRAKON!
  A MATRACDISCONT olyan megoldásokat kínál ezekre a problémákra, melyek maximálisan hozzájárulnak a teljes, 100 %-os pihenés eléréséhez. MINDEZEK DISZKONT ÁRAKON!

Matracdiscont

Fa, és egyéb ágykeretek, több színben, minden méretben. Memory foam, kókusz, illetve vákum-matracok széles választékban

  

logo

néven nyílt üzletünk azzal a céllal nyílt meg, hogy egy olyan árucsoport termékeit forgalmazza, mely nélkülözhetetlen mindennapjainkban. Matracok, ágykeretetek, ágyak, kanapék, ágyneműgarnitúrák, huzatok, melyek a kényelmes, nyugodt pihenés biztosítják egy munkával teli nap után, szem előtt tartva azt a fontos tényt, hogy életünk mintegy 1/3 -át a hálószobánkban töltjük.
Ezért igen fontos, hogy ott olyan bútorokat, illetve egyéb felszereléseket, kiegészítőket használjunk, melyek maximálisan kielégítik azon igényeinket, melyek mind kényelmi, mind praktikai, mind pedig egészségi szempontból fontosak.
Gondoljunk csak bele abba, hogy optimális esetben naponta mintegy 8 órát töltünk alvással, pihenéssel.
Ezen időt, amit szervezetünknek adunk a pihenésre, vajon olyan közegben: ágyakon, fekhelyeken töltjük-e ami lehetővé teszi a maximális regenerációt, feltöltődést szervezetünk számára?
Mondjuk ki: GYAKRAN NEM és talán fáradtabban kelünk fel reggel, mint ahogyan este lefeküdtünk.


A MATRACDISCONT olyan megoldásokat kínál ezekre a problémákra, melyek maximálisan hozzájárulnak a teljes, 100 %-os pihenés eléréséhez. MINDEZEK DISZKONT ÁRAKON!

 

Az üzletben megtalálható ezen termékek széles palettája, valamint lehetőség van arra, hogy ezt a vásárlók megnézzék, illetve ki is próbálják.
A termékek között megjelennek a matracok: szivacs-, vákuum-, illetve memory foam – kivitelben, kókusz-, latex-, illetve ezek számos kombinációjaként puhább, illetve keményebb változatokban is.
Mindezeket széles huzat-választékkal kínáljuk: az egyszerűbbtől egészen a vízlepergető, légáteresztő, ezüstszállal szőtt, magasabb igényeknek megfelelő huzatokig.
Továbbá fenyő-, illetve egyéb fából készült ágykeretek, egyszemélyes, valamint dupla méretű változatokban is megtalálhatók a MATRACDOSCONT kínálatában.
Pamut, illetve gyapjú ágynemű-garnitúrák, takarók, párnák, derékaljak, mintás takarók, ágytakarók illetve ágyneműhuzatok nagy választékát forgalmazza cégünk.
Kanapéink, kanapé-ágyaink, heverőink és franciaágyaink egyszerre szolgálják nappali pihenésünket, és kényelmes éjszakai alvásunkat, a komódok pedig remekül illeszkednek szobánk egyéb berendezéseihez.

 

Kérem, tekintse meg üzletünket személyesen, Tatabányán a Népház utca 11/ B szám alatt!

Copyright © 2013. Mtc-Atro Kereskedelmi Kft.  Rights Reserved.